21-01-2005 t/m 29-01-2005

Tjeempie wat gaat de tijd hier ongelovelijk snel. Zelfs als je niet eens zoveel heb gedaan. Kitty en ik zijn de laatste tijd erg veel aan de wandel geweest. Zo hebben we op een dag in totaal wel zo'n 40 km gelopen. Maar op zich lopen we zoiezo wel redelijk veel. Puur omdat we het erg lekker vinden en je zo erg veel ziet. Okay en omdat je soms wel es wat verdwaald, ha ha. Maar die tijd hebben we nu wel gehad.

Nadat we drie nachten in Hyde Park Backpackers hadden gezeten, alias de zwijnenstal, alias de kakkerlakkenstal, zijn we geheel bepakt met de trein naar het volgende hostel gegaan. Genaamd: "Billabong Gardens". Dit is een hostel dat erg veel weg heeft van Melrose Place. Het hostel zag er verder dan ook goed uit. Het werd dan ook gerund door een Nederlander!

We zaten hier op een kamer met een Engelse jongen en een Amerikaans meisje. Met dat Amerikaanse meisje heb ik woorden gehad, want zij moest zonodig 's ochtends om half 7 haar tas inpakken met al die irritante en gehorige plastic tasjes terwijl de douche ook nog aan het druppen was. Nou, ik (en achteraf bleek ook de anderen) waren daar wakker van geworden en ik werd wat pissig, omdat ik zo niet kon slapen. Ze moest dan wel een vlucht halen, maar een tas pakken doe je een dag van te voren (voor zover mogelijk) uit respect voor de anderen. Achteraf bleek dat ze de vlucht niet heeft gehaald en dat vinden we erg jammer. NOT!

Later zijn er nog wat backpackers bij gekomen, waarschijnlijk uit Engeland, maar die waren 's ochtends vroeg weg en 's avonds laat terug dus daar hebben we geen contact mee gehad.

Hostel Billabong Gardens zit in de suburb "Newtown". Newtown is echt een suburb die is blijven hangen rond de jaren '70. Overal waar je keek liepen hippies, punkers, weirdo's, etc. Erg leuk om naar de kijken, maar wij vielen daarentegen dan wel weer erg op ...

Hier zijn we 3 nachten gebleven en daarna zijn we naar Manly Beach gegaan, want wij vonden dat het strand wel weer es aan bod was.

Hier blijven we 6 nachten, omdat het hier echt erg gezellig is. Mooie stranden, leuke winkeltjes, mooi hostel, etc. Zo zijn we met de bus naar Palm Beach gegaan. Dat is een van de vele strandjes hier in de buurt. En ja hoor, in de bus op naar Palm Beach maken we weer es wat mee. Zit daar een tsja man/vrouw wat zou het zijn geweest. Geen idee, was moeilijk te zeggen, want 'het' had een GASMASKER op. VAAG!!!!

Afgelopen woensdag hebben Kitty en ik een nachtwandeling over de boulevard gemaakt. Dit was echt super. Stel je eens voor: Het is een heldere nacht, met de maan en sterrenhemel verlicht, het geruis van de zee, een lekker brise door onze haartjes heen en Michael Jackson muziek op de achtergrond, ha ha.

Okay, nou worden we melig en houden het hier maar bij.

Groetjes vanuit het zonnige Australie van Kitty en Afke

p.s.: foto's bij dit verhaal komen later, want deze computer is nou niet bepaald behulpzaam om de foto's er tussen te zetten. Dus als je interesse hebt dan kun je altijd op een andere dag nog es kijken. Zal blijven proberen.

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer