07-07-2005 t/m 24-07-2005

Ja mensen, we zitten nog steeds in Darwin!! Het is hier zo gezellig en we hebben hier zulk lekker weer!!! (30c elke dag!!) Door de week hebben we vrijwel elke dag hard gezocht naar een baan, in elke bar/restaurant/hotel ons koppie ff laten zien, bij uitzendburo's ingeschreven, in de bieb de krant nakijken op advertenties en bellen, etc etc. We hebben 2 interviews gehad, 2 draaiden op niks uit. We hebben het nu dan ook opgegeven en gaan morgen kas. We gaan de westkust bekijken en gaan op zoek naar fruit plukken, bar jobs, etc. We gaan alles weer opnieuw proberen alleen andere plaatsjes.

Nou, heeft elke week ook een weekend en die hebben we stuk voor stuk met vrienden doorgebracht en dat was elke keer onwijs super de super veel pret. :)

Zo zijn we 2 weken terug naar een rodeo geweest ergens in de buurt van Bachelor. Een echte Australische rodeo....GAAF!!! Heb er met mijn camera twee filmpjes van geschoten. Bullriding en kalveren vangen met de lasso. Ze hadden daar ook nog dat je op bokkende paarden kon rijden. Kitty en ik wilden het wel graag proberen aangezien we dol op paarden zijn, maar we hadden alweer het nodige op en het kon volgens mij niet eens dus hebben we dat maar geskipt.

Wel zijn we steeds in groepjes op het luchtkussen geweest. Nou, als je dus wat op hebt .... PUUR GENIETEN!!! Wat heb wij in een deuk gelegen, niet normaal, ha ha.

WICKED!!!!!

Je ziet hier 3 mensen op het

luchtkussen, maar het zijn er

toch echt 4. Ra ra waar ligt ie?

Zwaar de weg kwijt, na al dat

gejump. We zijn ietsje rood

aangelopen...

Ook heb ik nog een praatje gemaakt met de eigenaar van deze 'jumping castle'. Ik vertelde hem dat ik vandaag (9 juli, uche uche) jarig was en dat ik heeel graag nog een zoveelste jump wilde maken met wat vrienden. Deels was het waar, want dit weekend zouden we mijn verjaardag gaan vieren. Ongeveer, plus minus.... Helaas kon de man zelf vertellen dat ie geen hart had. ERG!!! De andere guy, die voor hem werkte, heeft mij tenminste nog gefeliciteerd! Nice guy, ay!

De volgende dag zijn we naar Palmerston gereden. Daar woont Troy en nog een deel van de meute in een mooi huis met zwembad. :) Even opfrissen, spullen inladen voor de 4 wheeldrive rit. We zijn die zondag met twee 4X4's naar Gunn point (= beach) gereden. Pratty heeft zo'n grote 4x4 wagen ... zo WICKED!!! Helaas gingen hier alle jongens in en mochten de meiden in de iets kleinere 4x4. Ook gaaf, want het was zo'n bumpy ride dat de vodka uit mijn handen werd gelanceerd en de hele car eronder zat. Ach, het was leren bekleding... Ook op het strand was het erg gaaf, want Georgie had zijn moter meegenomen en iedereen heeft daar ff op gereden. Achterop of alleen. Georgie heeft mij het moterrijden daar ook ff geleerd. Zalig man, als je met 100 km/per uur over het strand kan rijden. Daar hebben we zoals gewoonlijk een lekkere bbq met bourbon/vodka gehad. Toen we later die dag weer naar huis gingen, zag Pratty een hele mooie zandheuvel. Perfect op ff mee te 4x4'en. De eerste keer dacht ik dat ze gingen kantelen, maar gebeurde gelukkig niet.

Pratty op de moter

Ja, dat was een erg leuk en super heftig weekend!

Het weekend daarna.......

It started all over again!!! Vorige week zijn we namelijk naar de dragraces geweest. Dat was op dezelfde plaats als waar de V8 supercars hadden plaatsgevonden...nou... het werd weer een oorverdovende zaterdagmiddag!!

Naast de 'gewone' (ha ha) racecars had je ook nog de racecars van Brett Steven's Racing die tegen elkaar raceden. WHOOOOOOOOOEEEEEEEEHOOOOOOEEEEEEE. Je voelde het geluid door je hele lichaam heen gaan!!! En wat een snelheid!!! Ook gingen ze weer spinnen, awesome gewoon! Heb er ook een paar filmpjes van gemaakt. Jammer, dat ik die niet op de site kan zetten.

Gisteravond zijn we naar de Darwin Show geweest. Dit was een grote kermis met coole rides en spectaculair vuurwerk. Bij het vuurwerk hadden ze er steeds hele mooi achtergrondmuziek bij. We kregen er allebei kippenvel van.

Ook hebben we nog 2 hele

coole hoeden gekocht,

mochten we het ergens nog

tijdens onze reis koud krijgen...       

Okay, mensen ... dit was het voorlopig weer ff.

C ya's later!!!

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer