18-05-2005

WOOOW! Ken het nog sneller. Blijkbaar wel, ha ha. Ach, we zijn toch vakantie aan het vieren.

Ik wilde ff mededelen dat we onze plannen en voornamelijk mijn eigen plannen hebben omgegooid. Jawol!! Ik heb het duikgebeuren maar ff op een erg laag pitje gezet. Enerzijds jammer... anderszijds ben ik erg blij met de huidige plannen. Het duiken is hier erg mooi, maar ook zo duur!! Als ik wilde gaan duiken kostte het mij 700 dollar, terwijl je het in Thailand voor 100 dollar of minder kan doen. Plus dan zouden Kitty en ik het samen kunnen halen.

Onze nieuwe plannen zijn: We gaan vandaag onze eigen snorkelsets halen. Dan gaan we morgen met de Ferry naar Magnetic Island voor ongeveer 5 dagen. Daar willen we een jetski gaan huren, snorkelen, misschien voor mij toch nog een reefduik, een scooter huren om de baaien te bekoekeloeren. Na die 5 dagen, ff post bij het hostel op het main land ophalen, up naar Mission Beach om daar de Tully River meester te maken en dan naar Cairns voor werk EN HET SKYDIVEN!!!!!! Wooehooooe!

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer