Foto's begin Kreta

Hallo!!

Heb net even wat foto's voor jullie ge-upload. Kunnen jullie allemaal bekijken in het foto- album. Zal voortaan alle foto's in mijn foto-album zetten, zodat ze allemaal mooi bij elkaar staan. Kunnen ze ook niet meer verspringen tussen mijn verhaal door :-)

De transfer van gisteravond ging wel weer wat beter. Nog even en ik sta te zingen door de microfoon, ha ha. Vandaag twee meetingen van Irene bijgewoond om te zien hoe zij de mensen informeert over algemene zaken van Kreta, excursies etc. Verder niet al te veel gedaan vandaag. Ik ben even heerlijk uitgewaaid op het strand. Er stond namelijk in tegenstelling tot de andere dagen een aardige woei en kon er niet gezwommen worden ivm de sterke stroming. De lucht wordt ook steeds vochtiger. Als er maar geen storm vanuit Egypte aankomt.....Dan schijnt de lucht helemaal oranje te worden in verband met het zand wat wordt meegevoerd uit Egypte en als het begint te regenen dan wordt heel Kreta oranje....en mag iedereen hun huisjes gaan poetsen. We zullen zien. Verder lekker bij mijn appartementje op het terras gezeten en es een keertje goed voor mezelf gekookt. Kan steeds beter mijn eettijden indelen wat natuurlijk wel belangrijk is aangezien ik van die rare 'werktijden' heb.

Ok, zal zo naar huis om te douchen. Morgen ga ik de excursie 'Spinalonga'  doen. Daarover later meer.

Kussies Afke

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer