Georgioupolis, Argyroupolis en Bali

Het is aftellen geblazen. De tijd gaat mij veel te snel!! Waarom? Het is zo leuk! Misschien juist daarom. In de vrije uurtjes dat ik nu heb, grijp ik elke kans aan om de omgeving rondom Rethymnon te gaan verkennen. Het is zo relaxed om je eigen autootje te hebben. En als er dan helemaal geen mensen bellen dan is het nog beter! Soms dan ga je weg en heb je zo'n gevoel van ... wat als ze gaan bellen...dan moet ik mijn leuke dagje uit opzeggen om terug naar Rethymnon te vliegen. Gelukkig is het nog niet voorgekomen en anders dan wachten ze maar tot ik terug kom, ha ha! Ja mensen ik ben even op kantoor. Kunnen we later even afspreken, hi hi!

Zo ben ik gister naar Georgioupolis gegaan. Georgioupolis is een schattig dorpje met allerlei winkeltjes, restaurantjes en een uitgestrekt strand. Ik ben hier lekker wezen uitwaaien, heb ik heerlijk gegeten in een restaurantje en daarna ben ik het dorp in gegaan. Ik wil namelijk graag een mooie Griekse vaas kopen met 1 of 2 goden daarop. Nou, weet ik wel een beetje wat over de goden, maar lang niet alles. In 1 winkeltje werd ik uitgebreid door een dame geholpen. Ze kon me van alles vertellen over de goden. Maar ik kan niet zeggen dat de keuze daardoor makkelijker werd.... Ze probeerde mijn keuzes te beperken door allerlei vragen te stellen. Welke god wil je graag op de vaas hebben? Zeus, Hermes, Aphrodite, Hera, etc? Wil je een matte vaas of een glanzende? Welke kleur vind je mooi? Hou je van een vaas met of zonder oren? Al met al besloot ik dat ik er later nog maar eens over na moest denken, sorry luv!

Na Georgioupolis ben ik naar Argyroupolis gereden. Alleen al om daar te komen was geweldig! Wat een schitterende vergezichten, mooie pittoreske dorpjes in de bergen, de smalle wegen die er naartoe leidden.... Echt geweldig! Wat is er in Argyroupolis te doen, zou je zeggen? Nou daar is een hele mooie waterval. Hij is wel aangelegd door mensen, maar zou toch zeker de moeite waard zijn. Door al het moois om me heen ben ik het denk ik voorbij gereden, maar dat vind ik ook niet erg. Mijn dag was al geslaagd!

Vandaag had ik een meeting in Bali. Zoals jullie uit 1 van mijn vorige sterke verhalen hadden vernomen, had ik daar kennis gemaakt met Charris. Ik ben vandaag weer even naar zijn shop gegaan voor een bakkie Griekse leut. Omdat ik eigenlijks vandaag naar Plakias (plaats aan de zuidkust) wilde gaan, had ik mijn zwemkleding meegenomen. Uiteindelijk heb ik mijn plannen omgegooid. Charris heeft even zijn andere kracht geroepen om op de winkel te passen en toen zijn wij net buiten Bali gaan snorkelen bij de rotsen. Het was wel een opgave om daar te komen. Je moest bv over steile rotsen naar beneden lopen en vervolgens van de rots afspringen om in het water te komen. Daar waren dan inderdaad ook geen toeristen. Het was erg leuk om daar dus even te gaan snorkelen, al moet ik zeggen dat niet zo mooi was als in Australie. Charris vertelde dat er een eilandje vlakbij de kust was waar je heel erg mooi kon snorkelen, maar dan moesten we een deel over de open zee en dat was te ruig. Volgende keer beter. Hierna zijn we nog lekker bij een restaurantje gaan eten en daarna moest hij toch echt weer aan het werk. Ik ben toen nog lekker op het strand gaan liggen van Bali. Wederom een zalige dag!

De komende dagen wordt het weer even afzien. Ik heb veel transfers, moet Nederlandse Oad collega's begeleiden naar bepaalde hotels, meetingen en kantoor. Dan is het weer woensdag en ga ik weer wat leuks doen!!!

Dikke tut fan mij!!

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer