Knossos, Heraklion

Hier weer een berichtje van mij. Als ik terugkijk naar de data van al mijn verhalen, ben ik regelmatig in het internetcafe te vinden om jullie thuis een berichtje na te laten. Nou, moet ik zeggen dat ik het ook heerlijk vind om over de boulevard te wandelen en het internetcafe zit aan de boulevard. Ook beleef ik blijkbaar toch wel aardig wat!

Gister was mijn vrije dag. Ik kon met mijn collega Aad 'the lazy way' doen als ik wilde. Dat houdt in dat je de Samaria kloof 2 uur in loopt en 2 uur terug via dezelfde weg. Ik wil toch graag de hele kloof doen dus besloot ik Knossos te gaan bekijken. Knossos is een paleis van Koning Minos uit de Minoische tijd. Het is vroeger verwoest door een nog steeds onbekende reden, maar door vondsten in en rondom het paleis hebben ze het deels weer opgebouwd. Ik vond het wel leuk om even te zien. Wel enigszins jammer dat het dus niet het origineel was, maar enfin.... Heel sneaky ben ik met een Nederlandse groep meegelopen zodat ik via die gids de verhalen over dit paleis heb kunnen meekrijgen. Het hele verhaal heb ik niet gehoord, omdat ik ook met Sandy had afgesproken om in Heraklion te gaan shoppen. I was running out of time!! Dus ben ik later op eigen voet verder gegaan.

Ondanks dat ik al meerdere malen naar ons kantoor in Heraklion ben geweest. Ben ik nog nooit in het centrum van Heraklion geweest. Sandy en ik zijn allemaal winkels afgeweest en we hebben ook nog even lekker bij een restaurantje gegeten. Pannenkoeken! Lekkerrrr!

Okay, ik ga weer naar de zon. Jaahaa, hij is er weer en daar ben ik erg blij mee!

Liefs Afke

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer