Nieuwe bestemming

Ja ja, it giet wer oan! Ik mag weer op bestemming werken voor Oad Reizen! Dit maal: Tenerife!!
 
Ik wilde gister Oad zoiezo al bellen in verband met het feit of ik dit seizoen voor hen mocht werken of niet. Maar Jildou belde al op en vertelde me dat haar stagiaire wegens omstandigheden niet meer mee ging naar Tenerife en toen dacht ze meteen aan mij. Grazias Jildou! Zo kon ik Oad gericht vragen of ze mij ook nodig hadden op Tenerife. En zo niet dan misschien nog ergens anders, maar Jildou wist eigenlijks wel zeker dat er werk voor twee was. Ze zouden even kijken of er voldoende boekingen waren om daar 2 full-time mensen te plaatsen en vervolgens gingen ze mij hier over terugbellen. Ik werd binnen het uur terug gebeld met de vraag of ik ook Spaans kan. ,,Uh nee." ,,Nou, dan mag je het op Tenerife gaan leren!" Yahoooo! Ik ben helemaal blij en ik ben al weer druk bezig met de voorbereidingen, want ik vertrek samen met Jildou op vrijdag 30 november a.s. om 05.30 uur. Het is een beeeetje een vroege vlucht, maar dat overleven we wel weer.
 
Het mooie van het hele verhaal is ook nog dat ik een jaarcontract krijg bij Oad. Dus voor het zomerseizoen van 2008 zit ik ook al gebeiteld. Fingers crossed for Italy! Zo ben je druk bezig met het zoeken van werk in Nederland, omdat ik nog een seizoen voor Oad eigenlijks al een beetje had opgegeven, en zo ben je binnen de dag voorzien van 1 jaar werk! Best genoch!

Omdat ik nu wat langer wegblijf, zit ik er over na te denken om misschien maar wat meer (on)dingen mee te nemen. Ik mag toch maximaal 40 kg meenemen!! De vorige keer had ik echt als backpacker ingepakt en was het totaalgewicht van al mijn tassen zo'n 26 kg. Mijn laatste acco op Kreta was prima, maar basic omdat ik het niet meer nuttig vond om het voor die paar weken nog gezellig te maken. Je bent er vaker niet dan wel, maar nu ik wat langer kas ga, is het wel even leuker om thuis te komen met allemaal vertrouwde en gezellige dingen.

Okay, ik ga weer verder met voorbereidingen treffen...reisgidsen/prijslijsten voor Tenerife halen, leuk informatieboekje halen over Tenerife, mijn verzamelde Griekse muziek om mijn I-pod downloaden, mijn nog niet opgeruimde backpack naar voren halen en alvast wat volstoppen, xtra foto's afdrukken voor mee naar Tenerife, etcetera. 

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer