Nieuwe job!

Ja mensen jullie lezen het goed, ik ga er weer vandoor!! Niet zo ver weg als de vorige keer, maar zeker zo leuk!! Ik ga namens Oad Reizen op Kreta werken als hostess. Ik blijf daar 2 ½ maand, van 16 augustus t/m 31 oktober. Daarna is het seizoen daar afgelopen en kan ik naar een andere plaats gestuurd worden waar dan het seizoen begint. Denk aan wintersport in Europa of zomervakanties in Amerika, Afrika, etc.

 

Ik heb er ontzettend veel zin in!! Eindelijk weer een uitdaging/nieuw avontuur!! Het is ook een erg afwisselende baan. Zo heb ik slechts 1 administratieve dag. De andere dagen haal ik mensen van het vliegveld af en zet ik ze bij hun appartement af. Geef hun wat informatie over Kreta, laat ze héééééél veel excursies bij mij boeken (= op commissie, he he), beantwoord hun vragen, ga eventuele problemen oplossen en nog veel meer!!! Ik heb er al een handleiding over gekregen, die ik helemaal moet doornemen. Is wel zo handy, weet ik tenminste wat ik allemaal mag/moet regelen en hoe. Heb tenslotte geen opleiding gevolgd tot hostess.

 

Woensdag 18 juli a.s. mag ik mijn fantastische uniform ophalen.... das natuurlijk wel wat minder, maar ik kan mijn gasten ook niet in mijn bikini ontvangen nou ;-) Verder zullen we ook nog wat dingetjes bespreken.

Ik krijg ook al aardig wat informatie doorgestuurd van een collega (Jildou) die daar al op Kreta is. Bijvoorbeeld dat ik in een appartementje in Rethymnon kom te zitten en mensen vanaf Heraklion en Chania moet oppikken. Dat ik in Rethymnon met 1 collega werk. Mijn andere oad-collega's zitten in andere plaatsen op Kreta, maar dat er verder best veel reisleiding in Rethymnon zit. Als ik verhalen mag geloven (ben nog nooit op Kreta geweest) is Rethymnon een hele leuke standplaats. Klinkt allemaal errug goed!!

 

Ok, laat ik nu maar weer even met mijn oude job verder gaan....hi hi.

 

Groetjes Afke

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer