De verhuizing

Hallo!

Gisteravond heb ik het een en het ander kunnen inpakken voor mijn verhuizing van vandaag, maar ben ik ook nog even bij Christos en Dafne geweest. Dafne mocht die avond namelijk weer naar huis toe. Dafne was erg moe omdat ze door de andere kamergenoten in het ziekenhuis erg weinig slaap heeft kunnen krijgen. Ook moet ze uiteraard nog steeds herstellen van de keizersnee. Reden dat Christos aan het rennen is om van alles te regelen. Ik heb geprobeerd om hen een beetje te helpen. Ook hebben we de foto's van de kleine op de computer bekeken. Wat een engel! Je kan nu ook al aardig zien wat ze van welke ouder heeft meegekregen, erg leuk! Helaas is de kleine nog niet thuis, maar ze verwachten dat ze binnen nu en ongeveer 10 dagen naar huis mag. Zoe moet eerst nog wat beter leren om op eigen kracht te gaan drinken.

Ik ben nu al helemaal gesetteld in mijn acco. Het appartement is inderdaad de helft kleiner en erg eenvoudig. Na een kleine poetsbeurt heb ik alles op zijn plaats kunnen zetten. Het strand ligt ongeveer 50 meter van mijn appartement vandaan en ik heb een zwembad waar ik gebruik van mag maken. Dus dat is allemaal erg relaxed!

In mijn appartementencomplex schijnen alleen maar hostessen te zitten. Voornamelijk van Scandinavie, Frankrijk en Belgie. Een hostess heb ik al gehoord. Nou ja, haar muziek die dwars door de muur heen walsde. Ja, het is anders dan op de prairie zullen we maar zeggen. Irene, mijn andere collega hier in Rethymnon, vertelde me dat als ik mijn huisdiertjes miste dat ik altijd nog een jong katje kan adopteren. Er schijnen hier zat te zitten, arme zielen, kom maar bij Affiepetaffieeee!!

Ik zal zo eens kijken of ik eten kan vinden wat in mijn koelkast past....

Groetjes Affie!!!

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer