Week 4 Tenerife

De afgelopen dagen heb ik toch nog een lekker kerstgevoel gehad. Zo zijn Jildou en ik afgelopen maandag heerlijk uit eten geweest bij La Karina. Dit is het restaurant waar wij ook onze informatiebijeenkomsten houden. Het is daar altijd gezellig druk en ze hebben vrijwel elke avond live entertainment, zo ook die maandagavond. Cecil zingt altijd vol enthousiasme zijn Jamaican muziek daar. Als vaste gasten juichen we hem dan ook maar al te graag toe.

Op eerste kerstdag hebben wij gewoon gewerkt. Gasten blijven natuurlijk komen en gaan en daar moet van alles voor geregeld worden. Na een meeting in La Karina zijn we naar kantoor gereden om daar nog wat zaakjes op orde te stellen. Ook check ik regelmatig mijn e-mail op kantoor en ik werd dit keer overspoeld met allemaal lieve kerstkaartjes, mailtjes, etc. Niet alleen vanuit Nederland en Belgie, maar ook vanuit Griekenland!! Elias van Blue Sea had mij een heel lief mailtje gestuurd met de beste wensen en hij vertelde me ook dat er geen discussie mogelijk was over komend seizoen. De katjes wachten nog steeds op me en zij ook! Ik moet zeggen dat Griekenland mij inderdaad wel heel erg trekt om naar toe te gaan, maar ik weet niet of ik wel weer naar dezelfde bestemming wil. Natuurlijk ken ik ´alles´ daar wel al. Ach, we zien wel wat OAD zegt en wat ik tegen die tijd beslis. Vervolgens nog wat bezoekuren gedaan in hotels. Veel gasten waren up-to-dressed voor het kerstdinner. Hierdoor kreeg ik natuurlijk ook zin om me op te gaan tutten voor een leuk etentje. Jildou en ik zijn niet in een hotel gaan eten. We hadden besloten om maar niet tussen de gasten te gaan zitten en kozen ervoor om naar ´Balkones´ te gaan. Een restaurant waar je pizza´s en pasta´s kon krijgen, maar ook Libanees eten. Altijd leuk om eens eten uit een ander land te proberen en ik moet zeggen dat het Libanese eten me goed is bevallen!

Tot aan Oud & Nieuw hebben wij het best druk en daarna zal de ´rust´ misschien wat terugkeren. Dan zouden we hopelijk weer wat tijd over hebben om eens in de zon te gaan liggen, excursies te gaan doen, Spaans te gaan leren? en salsa les te nemen. Kortom wat meer tijd voor onszelf. Al moet ik zeggen dat de over het algemeen lange dagen ook niet verkeerd zijn. Je hebt toch een vrij beroep waarbij je je eigen tijd wat kunt indelen. Zo hebben we de bezoekuren en meetingen rond Oud & Nieuw verzet naar andere dagen of gecanceld, zodat we het lekker laat kunnen maken. We moeten tenslotte ook een beetje om onszelf denken.

Ik hoop dat jullie een hele fijne en warme kerstdagen hebben gehad en wens jullie een hele goede jaarwisseling!

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer