Week 11 Tenerife

Op dit moment ben ik in gedachten al helemaal bezig met het inpakken van mijn spullen en wat ik allemaal moet gaan regelen als ik eenmaal in Nederland ben. Afgelopen vrijdag kreeg ik namelijk de brief van OAD met mijn vliegdata voor Nederland en Zakynthos. Ik ga maandag 17 maart naar huis en ik vlieg donderdag 10 april naar Zakynthos! Ik kijk er echt naar uit om straks weer thuis te zijn. Even weer fijn in huis bij heit en mem. Bij Sjoerd Jan, de pakes en beppes, vrienden langs, heerlijk!! In deze 3 weken moet ik nog wel 2 dagen naar een cursus in Holten, maar dat moet heel erg gezellig zijn en wat extra info is nooit weg. Uiteraard is het nog ongeveer 4 weken wachtten eer ik naar huis. Het is nog niet zo ver. Voorlopig kijk ik ook nog enorm uit naar de komst van Kitty! Zij komt morgen aan op Tenerife. Zij blijft een week hier om lekker vakantie te vieren, bij te kletsen en leuke dingen te ondernemen. Sweat!

Morgenvroeg eerst nog een transfer. Ik hoop dat ik vannacht een goede nacht draai, want mijn stem is waardeloos op dit moment. Ik ben zo hees als het maar kan. Ik moet zeggen dat de honing met rum mij goed heeft gesmaakt en hoop dat het mijn keel goed gesmeerd heeft, ha ha. Tsja, de afgelopen weken heerst de griep hier. Ik geloof dat bijna iedereen van de reisleiding die ik hier ken, zich een paar dagen flink gaar heeft gevoeld. Ook Jildou en ik. Koorts, zere keel, vermoeidheid, schor... Of het te maken heeft met het Carnaval vieren....who knows. Maar het is wel even lastig als je werk gewoon doorgaat.

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer