Week 12 Tenerife

Zo zelden dat ik eigenlijks ziek ben, heeft het deze keer toch wel redelijk lang geduurd. Nu na bijna 2 weken voel ik me weer wat beter. Een typisch geval van griep, zo goed als geen stem, zere keel, koorts, vermoeidheid, etc. Door gewoon door te werken en je stem te forseren gaat het er allemaal niet sneller op, maar het werk gaat natuurlijk gewoon door. Ik ben zelfs naar de dokter geweest. Ik hoopte op een paardemiddel, maar hij zei dat ik gewoon meer rust moest nemen en water drinken. Oftewel uitzieken... Ja hallo daar heb ik geen tijd voor. Diezelfde avond nog met Jildou, Kitty, Jeroen (afd. inkoop Hotelplan) en Mark (evenementsreizen) naar de Magic Club geweest om daar wat te gaan drinken. Tsja, ik volgde doktersadvies niet geheel op, want veel slaap kreeg ik die nacht niet en water drinken zat er die avond ook niet in. Wel hebben we enorm gelachen om de dokter die we hadden bezocht. Hij gebruikte nauwelijks medische termen. Hij legde het juist op een humoristische manier uit. Zo had ik bijvoorbeeld ook aften in mijn mond en hij legde uit dat het gewoon frambozen zijn met witte puntjes, dus.... Kit had last van haar oren en dacht dat ze misschien uitgespoten moesten worden. Hij zei daarentegen: als je je ramen van buiten schoon wil krijgen, gooi je ook geen emmer met schoonmaakmiddel tegen de binnenkant van de ramen.... Oftewel ze moest neusdruppels gebruiken. Hij had gelijk!

Voor zover ik vorige week niet hoefde te werken, ben ik gezellig met Kitty op pad geweest, die hier voor 1 weekje was. We waren voornamelijk te vinden aan de boulevard bij Hooters. Vanaf het terras van Hooters konden we namelijk heel mooi de surfers bestuderen. Ook is het heel erg interessant om de toeristen voorbij te zien lopen in de meest foute outfits!! Koffers vol kleding slepen ze mee, maar even een moment nemen om passende kleding bij elkaar te zoeken is te veel gevraagd. Soms denk ik dat ze zelfs de kleding van hun kinderen aan hebben, omdat het 10 maten te klein is....en al het vel er tussenuit komt... Je kan echt merken dat het de meesten niks interesseert hoe ze er met hun vakantie bij lopen. Gelukkig is er nog hoop en zijn er ook mensen die zich wel weten te kleden!

Mijn laatste weken naderen en ik ben al een beetje bezig met het zoeken van leuke souveniers. Ik heb net eindelijk mijn Spaanse vlag kunnen kopen voor op mijn backpack. Ook heb ik een knuffelbloem gekocht. Deze bloem kan je namelijk ook in de vorm van een spuitende tuinslang verkrijgen en deze zag ik vrijwel in het begin van mijn verblijf hier. Ik vond dit gewoon humoristisch en dacht dat dat wel een leuk souveniertje zou zijn. Geen idee wat ik verder nog zal halen. Ik heb in ieder geval wel weer een mooie koffer waar ik al mijn spulletjes in kwijt kan.

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer