Wisten jullie dat ...

Wisten jullie dat…

- mijn officiële bikinidag zich reeds heeft aangekondigd? Wat was het heerlijk om een frisse duik in het mooie water hier te maken!! Het waaide toen ook nog wel redelijk dus we hadden een golvenbad! Machtig! Op het strand lagen we lekker beschut dus dat was heerlijk ontspannen. Ik ben ook al goed verkleurd. Als mijn bikini uittrek, zie je nog steeds mijn bikini afdruk...

- de Subway (Internationale broodjeszaak) eindelijk open is?!!

- hier ook Australiërs wonen? Ik heb al meerdere keren Australiërs ontmoet. Naast de papieren rompslomp zijn ze dan ook echt Grieks. De meesten wonen hier al meer dan 20 jaar en spreken vloeiend Grieks, maar af en toe gaan ze nog wel terug naar Aussie. Leuk om deze mensen tegen te komen, want ik kan met ze praten alsof ik er heb gewoond. Waar dan ook. Kit en ik hebben Aussie goed uitgepluisd. Ik moet zeggen dat je hier echt veel nationaliteiten vind, afgezien van de toeristen uiteraard.

- ,,dat staat op stront” waarschijnlijk een Friesisme is? Mijn Nederlandse collega’s snapten niet wat ik bedoelde. Echter Diana en Jitty, 2 echte Friezinnen, snapten mij wel!!

- ik de vliegtuigen vanaf mijn balkon kan zien landen? En dat ik de omroepen van de luchthaven kan horen en dus weet of er vertragingen zijn? Dit alles gelukkig niet op een storende manier. De vliegtuigen vliegen me niet om de oren en ik moet er wel voor gaan zitten om de oproepen te horen, maar toch wel grappig.

- ik momenteel verslaafd ben aan die overheerlijke versuikerde hartjes? Je weet wel die je in verschillende kleuren kan krijgen, ha ha. Anyway….ze zijn overheerlijk en ik kan er niet afblijven als ik eenmaal thuis ben.

- ik eigenlijks zelden thuis ben? Ik maak nog steeds erg lange dagen en ik kom thuis om te douchen om daarna meteen de deur uit te gaan om met de meiden lekker uit eten te gaan. We eten op de Griekse tijden dus rond een uur of half 10. Dit bij de meest heerlijke restaurants!!

- de meiden en ik na het avondeten af en toe ook door de week voor een drankje naar de hoofdstraat van Laganas gaan om daar een drankje te doen? We hebben al een paar favoriete tenten. Daar waar we de hele avond gratis mogen drinken ivm onze hoge status, hostess zijn, he he en daar waar we lekker kunnen loungen of dansen met goede muziek. Laganas is wel heel erg Engels/Iers georiënteerd en dat vind ik dan wel weer wat minder. Engelsen en drank gaat gewoon niet samen. Die gaan dan totaal uit hun dak en dat is nooit op de positieve manier. Zo ook een paar dagen geleden. Er was knokkerij in de club waar wij zaten en de bodyguards zorgden er voor dat ze linea recta buiten stonden. Toen wij zo’n 15 minuten later ook naar buiten gingen, omdat we naar huis zouden gaan, zagen we dat ze buiten nog steeds bezig waren. Linda ging er als heldin tussen staan en zij beveelde deze knakkers op te houden met deze nonsens. Krista en ik hielden ons er maar buiten, want als we dit het hele seizoen gaan doen ... dan hebben we er een baan bij en een paar blauwe ogen… Gelukkig ging dit alles goed en kwam de politie er even later bij om de zaak verder af te handelen.

- ik over 23 dagen al weer 25 jaar wordt?

- het surfen hier nog lastig gaat worden? Af en toe heb je mooie golven (als het aardig waait), maar ik wil graag lessen nemen en voor die paar golven die zo af en toe langskomen, gaat er niemand een lesschool beginnen natuurlijk….kansloos.

- bepaalde familieleden en vrienden druk bezig zijn met het boeken van een vakantie naar mij toe? Helemaal top!

- de 3 lieve konijntjes die altijd rond mijn huisje rondlopen, zijn afgeschoten en avondmaaltijd zijn geworden? Arme diertjes...

- mijn kookplaten al meer dan een week niet meer als verwarming zijn gebruikt?

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer