Zomerseizoen 2010 is begonnen!


Marinos werkt al weer een paar weken bij Squero. Het zijn voornamelijk scholieren die in zijn restaurant komen. Zij hebben namelijk hun school afgerond en hebben nu ca 5 maanden vrij. Een lange zomervakantie… Ze vieren dit door met hun klasgenoten op vakantie te gaan, naar bijvoorbeeld Zakynthos. Zo verwachtte Marinos de hele avond niks aan mensen en zo zat er ineens een hele klas van ongeveer 40 kinderen in zijn restaurant. Ikzelf ben officieel 23 April begonnen en 24 April had ik mijn eerste gasten al aankomen. Ik was gelukkig al een paar dagen eerder naar het kantoor gegaan. Even hoi zeggen en elkaar weer updaten. Daar zag ik dat ik de 24e April al mensen had aankomen. Het waren er maar 2 mensen en ik ken de bestemming natuurlijk al, maar dan is 1 dag voorbereiden toch wel flink aanpoten. De dag er voor heb ik eerst maar eens alles uit de kast getrokken en flink schoongemaakt. Er was iets aangepast in mijn kantoor waardoor alles maar dan ook alles onder het gruis en stof zat. Zelfs in de kasten! Alleen daarvoor kon ik al 2 uur uittrekken. Ook waren er bepaalde afdelingen binnen het agentschap verandert waardoor ik nieuwe mensen leerde kennen of een nieuwe manier van werken werd verteld. Ook ben ik nog even naar Sixt gegaan om mijn vet stoere Peugot 207 op te halen en alle bijzonderheden met Yiota, manager Sixt, door te nemen voor komend seizoen. Een dag voorbereiding was dus wat voorbarig, maar ik vind het heerlijk om weer aan de slag te gaan! Naast die ene Vrijdag waarbij ik hard moest werken en daarna 3 uur nodig had om weer tot mijzelf te komen…ging het daarna relaxed op rolletjes!

In tussen heb ik mijn gasten verspreid zitten over het hele eiland en heb ik volop drukte. De afgelopen dagen begonnen rond 8 a 9 uur ‘s ochtends en met 1 uur lunchpauze ging ik gerust door tot 10 uur ‘s avonds. Daarom was mijn vrije dag gister even een verademing en vandaag halverwege de middag kon ik heerlijk naar het strand gaan. Af en toe wat afleiding is echt fijn!

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer